Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Παράταση ζήτησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καταγγελία στο ΣΕΠΕ !

Σε δικηγορικό γραφείο ανέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την αντιμετώπιση της καταγγελίας του Αντιπροέδρου της ΠΕΠΕ , Γενιδούνια Κώστα , για την έλλειψη προγραμματισμού εργασίας !
Μάλιστα σήμερα ο επικεφαλής του τμήματος του τοπικού ΣΕΠΕ , επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας κ του ανέφερε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ(κάνοντας χρήση του Νόμου ) ζήτησε παράταση για την συζήτηση της καταγγελίας , αφού δεν ήταν σε θέση να απαντήσει !

Η συζήτηση της καταγγελίας θα γίνει σε 1 μήνα (αρχές Σεπτεμβρίου ) με τον συνάδελφο Γενιδούνια να

του τονίζει την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο μηχανοστάσιο ΜΑΙ , αλλά και τους κινδύνους που ενέχει για την ασφάλεια της κυκλοφορίας η έλλειψη προγράμματος εργασίας .

<<Μεταφέρουμε χιλιάδες επιβατών και  κανείς δεν μπορεί να μπεί στην ψυχολογία των συναδέλφων μας .>>.

Η αδυναμία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ φανερώνει ότι τελικά το ΣΕΠΕ είναι το όπλο που έχουμε αφήσει αναξιοποίητο ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου