Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ

Στην κοινή συνεδρίαση όλων των Συνδικάτων Μεταφορών (ΣΤΑΣΥ – ΟΣΥ – Π.Ο.Σ.) που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ο.Σ. με τη συμμετοχή της Γ.Σ.Ε.Ε. αποφασίσθηκε η κοινή δράση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων στις μεταφορές για: 

 • Άρση της επίταξης των συναδέλφων στη ΣΤΑΣΥ και των Λιμενεργατών.
 • Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. 
• Την αντίθεσή μας στις ιδιωτικοποιήσεις των Δημόσιων Αστικών Μεταφορών και των Σιδηροδρόμων και την άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εξουσιοδοτεί τον Υπουργό Οικονομικών για το «ξαφνικό λουκέτο» των Επιχειρήσεων του Δημοσίου, που εκτός των άλλων οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων. 
• Τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων και τη δωρεάν μεταφορά των ανέργων, φοιτητών, ΑΜΕΑ.

 Οι συγκοινωνίες πρέπει να αναπτυχθούν, να εκσυγχρονισθούν, να είναι ασφαλείς, ποιοτικές και να υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες.


 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου