Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Θέματα ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο συνάδελφος Ζαβογιάνης Βασίλης  μας απέστειλε τα θέματα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου .
Αναλυτικότερα >

1. Εμπορικά και τιμολογιακά μέτρα εσωτερικών και διεθνών εμπορευματικών μεταφορών της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» για το έτος 2013.

2. Ματαίωση του Διαγωνισμού Δ-1309/2013 «Για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. δωματίων σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης», λόγω αλλαγής των αναγκών της εταιρείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 9.2. περίπτωση δ του σχετικού Τεύχους Διακήρυξης.

 3. Υπογραφή σύμβασης χρήσης του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (e-banking) με την Εμπορική Τράπεζα και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη διενέργεια παρακολούθησης συναλλαγών μέσω του παραπάνω συστήματος.

 4. Έγκριση ανάθεσης εκτέλεσης οδικού μέρους συνδυασμένης μεταφοράς στα πλαίσια του Προαστιακού Πατρών στην εταιρεία «Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών Α.Ε.».

5. Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ως προς τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Επιβατικών Μεταφορών και της Διεύθυνσης Προσωπικού Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών.

6. Τροποποίηση της Οργανωτικής Εγκυκλίου 1/2012 σε συνέχεια της τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας.

 7. Τροποποίηση του ενιαίου προσοντολογίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (απόφαση Δ.Σ. 142/7/30-04-2013) σε συνέχεια της τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας.

8. Διάφορα θέματα-Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου