Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αναδρομικές κρατήσεις σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ -ΟΣΕ

Η εντολή δόθηκε σήμερα το πρωί ....
Αναδρομικές κρατήσεις σε ΟΣΕ κ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους 2 μήνες που δεν εφαρμόστηκε το εννιαίο μισθολόγιο (Ιανουάριο - Φεβρουάριο ).
Οι κρατήσεις θα γίνουν σε
6 μηνιαίες δόσεις με την πρώτη δόση να ξεκινά στις 16 Ιουλίου .
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο μέσος όρος οφειλομένων πλησιάζει τα 850 Ε ανά εργαζόμενο .

Την ίδια ώρα , όλα δείχνουν ότι το επικίνδυνο κ ανθυγιεινό επίδομα ΔΕΝ θα καταβληθεί στις 16 Ιούλη , αφού δεν είναι έτοιμες οι υπηρεσίες.
Σε αυτήν την περίπτωση η  καταβολή του θα ξεκινήσει  στις 16 Αυγούστου και θα δοθεί αναδρομικά απο τον Ιούνιο.

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσουμε άμεσα.

3 σχόλια:

  1. Η Διοίκηση αφού κοίμισε την πλειοψηφία των συνδικαλιστών , επέλεξε να κρατήσει τα αναδρομικά μετά την υπογραφή της ΚΥΑ ( κ αφού είχε χαθεί η αναδρομικότητα ).

    Αυτό λέγεται τακτική .

    Εμείς παρότι έχουμε την καλύτερη ομάδα με τεράστια δυναμική , παίζουμε με προπονητή τον Αλέφαντο , στις αλάνες του Ρουφ.Μάλιστα ο κυρ Νίκος όταν του είπαν ότι η ομάδα ζητάει νέο σύστημα έβγαλε κ πάλι το πρωί τους κεφτέδες για να δείξει ότι ξέρει το τόπι.
    Άρχισε και πάλι να μιλάει για την διαιτησία , την κλίκα στην ομάδα που πάει να τον φάει (αυτοί οι νέοι με τα μούσια και τα μακριά μαλλιά ) το σύστημα που δεν τον άφησε 30 χρόνια να προοδεύσει παρότι ο ίδιος ήθελε να το ανατρέψει .

    Δυστυχώς ο κ. Νίκος έχει χάσει κ αυτός αλλά και εμείς .
    Απλά ακόμα αρνείται να το καταλάβει.

    Καλημέρα και περαστικά μας.
    Πάλι θα τρέχουμε τις επόμενες μέρες να μαζέψουμε τα αμάζευτα .
    Ας ελπίσουμε κάτι να γίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ,ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1.1.13,ΑΛΛΑ ΔΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ.ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΝΤΟΛΗ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ?ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα να παθουμε αφου ακομα τους κοιταμε και δεν τους ανοιγουμε τα κεφαλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή