Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ψηφίστηκε το Οργανόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά την οποία συζητήθηκε και ψηφίστηκε το Οργανόγραμμα της Εταιρείας .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο προσχέδιο αφορούν

το τμήμα κυκλοφορίας της Καρόλου όπου οι 5 θέσεις της έλξης (μηχανοστασιάρχες )και οι 5 θέσεις της κίνησης μεταφέρονται  από την Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού στην Διεύθυνση Κυκλοφορίας και στην ΔΙΠΕΚΑΜ αντίστοιχα.



Επιπλέον , φαίνεται (χωρίς να είναι ακόμη βέβαιο )  πως διορθώνεται το πρόβλημα που υπήρχε με τον αριθμό των μηχανοδηγών στο ΜΑΙ και στο Γραφείο Πελοπονήσου. (προβλέπονταν λιγότεροι μηχανοδηγοί απο τους Υπηρετούντες ).

Περιμένουμε το τελικό κείμενο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων συνάδελφος Ζαβογιάννης ψήφισε επί της αρχής  θετικά , τονίζοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης Οργανογράμματος ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου