Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Οι πρώτες υποψηφιότητες για τις εκλογές εκπροσώπου εργαζομένων σε ΟΣΕ -ΕΕΣΣΤΥ

Αύριο κλείνουν οι υποψηφιότητες για την εκλογή εκπροσώπου εργαζομένων σε ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το στέκι γράφει για αυτές που ήδη είναι γνωστές .


Έτσι στον ΟΣΕ , δεδομένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα


του πρώην Προέδρου της ΠΟΣ Θανάση Λεβέντη ( ΠΑΣΚ ) , ενώ υποψήφιος θα είναι και  ο συνάδελφος Τερζόγλου Παναγιώτης απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών.



Ερωτηματικό αποτελεί η υποψηφιότητα απο την ΔΑΚΕ αφού ακούγονται πολλά ονόματα .

Στην ΕΕΣΣΤΥ μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής , θα είναι ο συνάδελφος Κλειδόπουλος Παναγιώτης ( Αντιπρόεδρος Πελλοπονησιακού - Mηχανικός ΤΕ) απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών .
Ερωτηματικό αποτελούν μέχρι στιγμής  οι υποψηφιότητες απο τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.

Να θυμίσουμε ότι το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών είχε αποφασίσει να ΜΗΝ συμμετέχει στις προηγούμενες εκλογές σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ ( Διαβάστε εδώ )

2 σχόλια:

  1. Ενημερωτικά στην ΕΕΣΣΤΥ ήδη έχει υποβάλλει Ανεξάρτητη υποψηφιότητα και ο συνάδελφος Καραμολέγκος Ελευθέριος Πτυχ. Μηχανικός Τ.Ε από το ΔΕΡ/ΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή σχόλια που ήρθαν και είτε εκθειάζουν είτε λοιδορούν υποψηφίους.
    Θα ξεκαθαρίσουμε ότι για τις εκλογές θα δημοσιεύουνται μόνο επώνυμα σχόλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή