Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η πρόταση που κατέθεσε η ΠΕΠΕ για το Οργανόγραμμα ( με τις τελευταίες αλλαγές )

Κύριε Πρόεδρε,

Σας στέλνουμε τις παρατηρήσεις – προτάσεις του Σωματείου μας σχετικά με τη σημερινή οργανωτική εγκύκλιο που και μας αποστείλατε για διαβούλευση:
1. Στη Διεύθυνση Κυκλοφορίας δεν πρέπει να μείνει καμία θέση κενή στη θέση του Προϊσταμένου Τμήματος στην υπηρεσία Μηχανοστάσιο Α.Ι.Ρέντη - Θεσσαλονίκη 

2. Στη Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού στην υπηρεσία (Κέντρο) παρακολούθησης κυκλοφορίας και Διαχείρισης Συμβάντων, η ομάδα των 5 Μηχ/ρχων που υπηρετούν σήμερα λόγω επιτελικού ρόλου πρέπει να τοποθετηθούν στο τμήμα σαν Προϊστάμενοι.
3. Και στην ίδια διεύθυνση σαν Προϊστάμενος Τμήματος το 1 άτομο στο τμήμα Μηχανοστασίου Πελοποννήσου (μετά από 19 χρόνια προϋπηρεσίας στο βαθμό Μηχ/γου).
4. Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Μεταφορών και Διαχείρισης Κρίσεων πρέπει να προστεθεί ή Μηχ/ρχης το ίδιο και στο τμήμα Διαχείρισης και Ποιότητας να προστεθεί και ή Μηχανοστασιάρχης.
5.Να προβλεφθεί 9 μελής ομάδα μηχανοστασιαρχών Ελέγχου Κυκλοφορίας ( ΜΕΚ - Ισοδύναμες με Προιστάμμενο Τμήματος ) με Παννελαδική κάλυψη και σκοπό την παρακολούθηση - έλεγχο κυκλοφορίας για την ασφάλεια της κυκλοφορίας.
Η κατανομή είναι ως εξής :
  • Πάτρα  - Διακοφτό - Πύργο 1 μηχανοστασιάρχη
  • Γραφείο Αθηνών                3 μηχανοστασιάρχες 
  • Κεντρική Ελλάδα ( Λάρισα - Λειανοκλαδί , Βόλο ) 2 μηχανοστασιάρχες
  • Θεσσαλονίκη                        2  μηχανοστασιάρχες 
  • Αλεξανδρούπολη - Δράμα      1 μηχανοστασιάρχη 


6. Στην Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού να προβλεφθούν 2 θέσεις Προϊσταμένου   Υπηρεσίας ( να αναγράφονται σαν 2α ) και σαν 2(β) Προϊσταμένου Υπηρεσίας Κλάδου Μηχανοδηγών και Κίνησης Αμαξοιστοιχιών , όπως συμβαίνει στην ΔΙΚΑΜ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                        ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


Υ.Γ.  Όπου Μηχ/ρχης με τις ίδιες προϋποθέσεις δηλ. 19 χρόνια στον Κλάδο

        Προϋπηρεσία Μηχ/γου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου