Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή Π. Κολοκοτρώνη , Γενικού Γραμματέα Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού

Λάβαμε κ δημοσιεύουμε την επιστολή του συνάδελφου Κολοκοτρώνη Π.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σχετικά με τα απαξιωτικά σχόλια του συναδέλφου Ρίζου τα οποία και απευθύνονται στο πρόσωπο μου και την ιδιότητά μου ως Γ.Γραμματέας, οφείλω να αναφερθώ στα  εξής:
α) Δεν γνώριζα πως έπρεπε να ζητήσω και να εξασφαλίσω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από τ

ον συνάδελφο προκειμένου να αυτοπροσδιοριστώ
πολιτικά. Φαίνεται πως οι πολιτικές  προσεγγίσεις  του τον οδηγούν σε τέτοιου είδους πρακτικές!
β) Δεν γνώριζα πως η συνδικαλιστική παράταξη Δίκτυο Σιδηροδρομικών δεν εμπίπτει στα δημοκρατικά όρια των ευαισθησιών του ίδιου και των αφεντικών του. Ίσως θα προτιμούσαν κάτι σε πιο μαύρο… Του θυμίζω πως εκλέχτηκα με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο το οποίο και τίμησε με την ψήφο του ένα μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας!
γ) Τέλος δεν γνώριζα πως θα έρθει η στιγμή που θα έπρεπε να απολογηθώ σε ανύπαρκτους συνδικαλιστές, άβουλα κομματικά φερέφωνα που το μόνο που γνωρίζουν είναι να σέρνονται προκειμένου να επιβιώνουν!
Δηλώνω ότι δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ  χειροκροτητής των    μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας σε χιλιάδες αυτοκτονίες  και   δεν συνδιαλέγομαι με αυτούς που υλοποιούν το ξεπούλημα του σιδηρόδρομου!
ΣΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ!!!

Τάκης Κολοκοτρώνης

Γ. Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Προαστιακού Σιδηρόδρομου

1 σχόλιο:

  1. Συναντήσεις όπως αναφέρει γίναν? Αν ναι, τότε τι συζητηθηκε? Το ΔΣ του Συλλόγου ενημερώθηκε? Τα μέλη του συλλόγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή