Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου της ΠΟΣ για την συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Π.Ο.Σ. συνάντηση του Προεδρείου της με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Βουλευτές: ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΚΟ και το ΝΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ (Τομέας Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ).

Κατά τη συνάντηση, η Π.Ο.Σ. κατέθεσε τις θέσεις της σχετικά με την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση της υποδομής και των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις της Π.Ο.Σ. και θα αναλάβει δράσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου για την υπεράσπιση του ενιαίου Δημόσιου Σιδηροδρόμου και των θέσεων των εργαζομένων.

Παράλληλα, επισημάνθηκε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας με την Π.Ο.Σ. για την εκπόνηση ενός εθνικού σχεδίου συνδυασμένων μεταφορών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου