Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τι λέει το άρθρο 17 του καταστατικού της ΠΕΠΕ

Μέχρι και η Χούντα των συνταγματαρχών είχε διεξάγει δημοψήφισμα την μαύρη επταετία , σε αντίθεση με την ΠΕΠΕ των Τουρλή - Θεοδωρόπουλου , όπου έχει καταλυθεί παντελώς η δημοκρατία και απαγορεύονται ΠΛΕΟΝ οι ψηφοφορίες ακόμα και στις συνελεύσεις !
Διαβάστε τι λέει το άρθρο 17
Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις συγκαλούνται για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων ή όταν τούτο επιβάλεται απο το συμφέρον του Σωματείου με απόφαση του Δ.Σ. ή του ΣτΑ. Τη σύγκληση της Συνέλευσης μπορεί να ζητήσει με αίτηση της η Ελεγκτική Επιτροπή ή το 1/10 των μελών του Σωματείου, Στην αίτηση πρέπει απαραίτητα  να
αναφέρονται τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Το ΔΣ είναι υποχρεωμένο μέσα σε 20 μέρες απο την υποβολή της αίτησης να συγκαλέσει την συνέλευση. Αν το ΔΣ αδρανήσει , οι αιτούντες με εξουσιοδότηση του Δικαστηρίου μπορούν να συγκαλέσουν απευθείας την Συνέλευση , σύμφωνα με το άρθρο 96 Α.Κ. Με την ίδια διαδικασία , αν το ΔΣ αδρανεί , μπορεί να συγκληθεί και η τακτική Γενική Συνέλευση.

Που αναφέρεται Πρόεδρε και Γραμματέα ότι δεν μπορούν να γίνουν ψηφοφορίες AN υπάρχουν προτάσεις απο συναδέλφους ;
Το θέμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι Συλλογική Σύμβαση Εργασίας - Επίδομα ευθύνης στον μηχανοδηγό .

Όταν υπάρχει διαφωνία στον τρόπο δράσης , πως αυτή θα λυθεί Πρόεδρε και Γεν. Γραμματέα της ΠΕΠΕ ; Ρίχνοντας κλήρο ;

Τελικά ποιον εξυπηρετείται ; 
Γιατί σας φοβίζουν οι ψηφοφορίες ; 
Που οδηγείται την ΠΕΠΕ ;

Το στέκι της έλξης τα έχει προβλέψει όλα αυτά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 

2 σχόλια:

  1. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι Τουρλής και Θεοδωρόπουλος εξυπηρετούν κατά γράμμα τις εντολές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Το ξεπούλημα έρχεται και πρέπει να μην ανοίξει μύτη,

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ;Oταν κάποια στιγμή έγραψα για τροϊκανή λίγο περισσότερο από τη κυβέρνηση διοίκηση του σωματείου και έγραψα για παραίτηση το σχόλιό μου θεωρήθηκε υβριστικό και δεν μπήκε στο site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή