Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Θέλουν να σηκώσουν την μηχανή(032) στις 9 Απρίλη !

Και αφού πλέον  είδαμε τις εργασίες σήμερα για την ανάσυρση της Δ/Η 032 , ας αναφερθούμε και σε μια αποκλειστική πληροφορία που έχει το στέκι της έλξης.
Υπάρχει αίτημα απο υπηρεσιακούς παράγοντες η ανάσυρση της μηχανής να καθυστερήσει και άλλο και απο 27 Μάρτη (περίπου άλλες 15 μέρες ) να γίνει στις
9 Απρίλη , την ημέρα δηλαδή της Πανελλαδικής απεργίας προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι εταιρίες (Μισθώσεις με λεωφορεία κτλπ)και ...χαλάσει το success story.


Φυσικά θα ακούσουμε και τα γνωστά κλισέ ....Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και άλλα ....
Μόνο  να θυμίσουμε ότι στις απεργίες τα τρένα τα καταργεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την μέθοδο του lock out.....

Εμείς θα περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και τα Σωματεία και η ΠΟΣ για το θέμα , καθώς και για το σημερινό εγχείρημα υπήρξαν αντιδράσεις. 

Και επειδή εδώ συνηθίζουμε να μιλάμε πάντα με στοιχεία , θα περιμένουμε με το καλό να σηκωθεί η μηχανή και μετά θα πούμε πολλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου