Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αλλαγές στα κυκλώματα στον Προαστιακό Αθηνών - Πάτρα ;

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο στέκι και δημοσιεύουμε γιατί τις επιβεβαιώσαμε , τις τελευταίες μέρες ο Διευθυντής ΔΙΚΑΜ έχει ζητήσει να υπάρξει σύμπτυξη υπηρεσίων στον Προαστιακό Αθηνών , ενώ στην Πάτρα έχει ζητήσει να καταργηθεί η πρωινή εφεδρεία , τροποποιώντας κάποια άλλη υπηρεσία , δίνοντας κατά το συνήθη τρόπο υπερωρίες.
Επίσης , έντονα ακούγεται στους διαδρόμους , ότι η Διοίκηση δεν
πείθεται και τόσο για την έλλειψη προσωπικού στον κλάδο , καθώς θεωρεί ότι μπορεί να εντατικοποιήσει και άλλο την εργασία των μηχανοδηγών.

Εμείς στον κ. Ζηλιασκόπουλο και σε όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν θα θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα στο προσωπικό έλξης Πανελλαδικά οφείλονται πάνω απο 3 χιλιάδες αναπαύσεις και αυτό παρά το ότι πληρώνονται κάθε μήνα εκατοντάδες ρεπό ενώ έχουν εξοφληθεί σχεδόν και όλα τα οφειλόμενα μέχρι το 2012 .
Τα κυκλώματα είναι τεντωμένα , η υπερεργασία καθημερινή ενώ οι αιτήσεις για συνταξιοδοτήσεις πληθαίνουν . 
Καλά θα κάνουν λοιπόν να μην δοκιμάζουν την υπομονή - φιλότιμο μας.

2 σχόλια:

  1. Για όλα αυτά η Π.Ε.Π.Ε. ,το σύνολο της,τι έχει να πεί?Όχι μεμονωμένες αντιδράσεις από ένα μέλος,συμφώνουν δηλαδή, με την σιωπή να φανταστούμε?Το γνωστό ρητό,βάλτε πλάτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαλτε πλατες,το γνωστο σλογκαν καποιων μελλων της Π.Ε.Π.Ε.,αλλιως θα κλεισει το μαγαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή