Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τόσο μάγκες; Πέταξαν με τις κλωτσιές από το ΥΠΟΙΚ τις απολυμένες καθαρίστριες

Mόλις προχτές η Κυβέρνηση της Νέας Ελλάδας χάριζε 400 εκατομμύρια Ευρώ σε φοροαπαλλαγές σε εταιρίες πετρελαιοειδών. 
Σήμερα λοιπόν οι  απολυμένες καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν για άλλη μια μέρα στο υπουργείο Οικονομικών. Αυτός είναι ο τρόπος τους για να διαμαρτυρηθούν (όπως τόσοι και τόσοι άλλοι) για την αδικία που θεωρούν πως έχει γίνει κι έχουν μείνει χωρίς δουλειά σε μια τόσο δύσκολη εποχή. 

Δικαίωμά τους, θα πείτε. Αλλά φαίνεται πως οι άνδρες των ΥΜΕΤ έχουν άλλη άποψη. Κι αν δεν
έχουν εκείνοι, έχουν αυτοί που τους δίνουν εντολές. 

Και κάπως έτσι φτάσαμε στις ντροπιαστικές σημερινές εικόνες. Γιατί αυτό είναι όταν άνδρες των ΥΜΕΤ ή των ΜΑΤ ή της Αστυνομίας ή όποιος αλλιώς θέλουν να λέγονται τραβολογάνε γυναίκες και της διώχνουν με της κλωτσιές και σηκωτές από το υπουργείο Οικονομικών. Από ένα δημόσιο κτίριο. ΔΗΜΟΣΙΟ... 

Όλα έγιναν όταν μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας τεσσάρων καθαριστριών με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου (ο οποίος αρνήθηκε να τους κλείσει ραντεβού με τον υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα). Οι άνδρες των ΥΜΕΤ τις έδιωξαν με τη βία από το υπουργείο.

Τις εικόνες ντροπής κατέγραψε ο φακός της Τατιάνας Μπόλαρη και για το πρακτορείο Eurokinissi. 
Μια γυναίκα τραυματίστηκε στα δάχτυλα και χρειάστηκε να της τοποθετηθεί πάγος στο χέρι. 



2 σχόλια:

  1. Μια ακόμα κίνηση δημοκρατίας στην Ελλάδα της ανάπτυξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Σαμαράς θα δώσει προεκλογικό επίδομα σε όλους τους άντρες των ΥΜΕΤ για να τους ανταμήψει για το θεάρεστο έργο που επιτελούν. Όσοι ένστολοι έχουν μισθό κάτω από 1500 με 1800 ευρώ περίπου το μήνα θα πάρουν δώρο ένα πεντακοσσάρικο (500 ευρώ) για να φράσουν τα 2000 έως 2300 περίπου. Όσο πιο δυνατά χτύπανε τις καθαρίστριες τόσο πιο μεγάλη αμοιβή για το έργο τους θα εισπράξουν!!!
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή