Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

27 Μαρτίου θα δώσουν οι Διοικήσεις τις προτάσεις τους για την ΣΣΕ

Ποιο σκληρός διαπραγματευτής ο κ. Ζηλιασκόπουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αποχώρησε και μισή ώρα πριν ολοκληρωθούν η συζήτηση.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΣ 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η"μαραθώνια" συνάντηση του Προεδρείου   με τις Διοικήσεις αφού η διάρκειά της ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες  κατά την οποία
αναλύθηκαν και τα υπόλοιπα αιτήματα που συμπεριλαμβάνονται στο εξώδικο της ΠΟΣ. Από την πλευρά των Διοικήσεων ειπώθηκε ότι θα εξεταστούν όλα τα αιτήματα του εξωδίκου και μέχρι της 27 Μαρτίου θα δοθεί η "αντιπρότασή" τους στην ΠΟΣ. Προφανώς θα επιθυμούν και διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα Υπουργεία. Από την πλευρά του Προεδρείου συμφωνήθηκε ότι οι εργαζόμενοι θα περιμένουν μέχρι τις 27 του μήνα ωστόσο  ήταν ορατό ότι δεν είναι "πρόθυμες" οι Διοικήσεις να υπερβούν τους οικονομικούς προϋπολογισμούς. 
Τις προσεχείς ημέρες η ΠΟΣ θα ενημερώσει με συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας τους εργαζόμενους αναλυτικά για το περιεχόμενο του εξωδίκου καθώς όλοι πρέπει να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.
 Κανείς δεν πρόκειται να μας "χαρίσει" ΣΣΕ. 

Απο το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου