Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση για το εφάπαξ στην Καρόλου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η συνάντηση για το εφάπαξ στην Καρόλου , συνάντηση που είχε διοργανώσει η Επιτροπή συνταξιούχων και η ΠΟΣ . 

Το παρών έδωσαν και εν ενεργεία μηχανοδηγοί που βρίσκονται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης και άκουσαν έκπληκτοι και απο πρώτο χέρι για τα όσα
τραγικά έχουν συμβεί με τα αποθεματικά των Ταμείων που κούρεψε η 2η μνημονιακή Κυβέρνηση με το PSI ( Παπαδήμος , ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ).

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να διορθωθεί ( αν μπορεί να διορθωθεί ) η κατάσταση.....

Πρωτοβουλίες σαν αυτή βοηθούν στο να υπάρξει κινητοποίηση όλων των φορέων και επιτέλους να πάρει κάποιος την ευθύνη για τα 48 εκατομμύρια  Ευρώ που χάθηκαν μέσα σε μια νύχτα απο το ταμείο του φορέα μας , αφήνοντας σήμερα περίπου 700 συναδέλφους στην αναμονή για το πότε θα πληρωθούν , αφού πλέον στο ταμείο υπάρχουν μόνο μερικές χιλιάδες των Ευρώ.

Και κυρίως να διορθώσει το έγκλημα που έγινε σε βάρος των συνταξιούχων.

Γιατί μπορεί η Ελλάδα να αλλάζει(.....) αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι τα λεφτά αυτά αποτελούν εισφορές που κατέβαλαν επί χρόνια , οι σκληρά εργαζόμενοι σιδηροδρομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου