Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Φωτογραφίες απο το συμβάν με την αμαξ 83 (ανανεωμένο )

Και άλλες φωτογραφίες απο το συμβάν απο τον φίλο του blog Στέφανο Βαρδάρη.
Νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ που παραβίασε φυλασσόμενη (ΑΣΙΔ) διάβαση ...
Και πάλι τυχεροί επιβάτες - προσωπικό αφού το τρένο διέσχισε και γεφυράκι που υπάρχει στο σημείο με εκτροχιασμένο τον 1ο άξονα μέχρι την επόμενη (πολύ κοντινή )διάβαση ..
Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκαν και οι τυπικές διαδικασίες και
ο μηχανοδηγός επιστρέφει πίσω.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες απο το συμβάν ενώ η γραμμή θα ανοίξει τις επόμενες ώρες 









































πηγή 

1 σχόλιο:

  1. Ένα δείγμα προς τον τον κ. διευθύνοντα σύμβουλο και τους συν αυτώ που μας έχουν κατατάξει ίσα με τη γραμματέα του. Πολύ θα επιθυμούσα,όσο και αν ακούγεται λίγο εχθρικό, κάποια στιγμή που θα τύχει κάποιος από αυτούς να βρίσκεται στο Θ.Ο.να βρεθεί ένα αυτοκίνητο μπροστά και το χειρότερο να πατήσει το χερούλι της πόρτας του θαλάμου και αυτό να μην υπακούσει με το πρώτο. Θα ήθελα να τον ρωτούσα να μου πει τα συναισθήματά του και ακόμα μεγαλύτερη περιέργεια θα είχα να δω το εσώρουχό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή