Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Έτσι γίνονται οι συγκρούσεις με ΙΧ - τρένα ( 2 απίστευτα Βίντεο )


Βρισκόμαστε στο χλμ σημείο 192+446 και στο ΑΣΙΔ κοντά στην Δράμα. Η ώρα είναι 18.45 (δεν είναι η πραγματική αυτή που φαίνεται στο βίντεο ) και η ημερομηνία 25/02/2014 ..Παρακολουθήστε πως ένας οδηγός ΙΧ σπάει τα ΑΣΙΔ και γλυτώνει αφού είχε άγιο πραγματικά....Στην συνέχεια δείτε το 2ο βίντεο και πως λεωφορείο του
ΚΤΕΛ την γλυτώνει και πάλι στο τσακ ....


Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο που μας εμπιστεύτηκε και μας έστειλε τα βίντεο. 


Αυτά τραβάνε κάθε μέρα οι μηχανοδηγοί....

3 σχόλια:

  1. Είχε λάδι το καντύλι του.Τελευταία στιγμή αφού κατάλαβε τι θα πάθει π'ατησε γκάζι και τη γλύτωσε. Αλλιώς θα τον πετυχαίναμε κέντρο.Και ευτυχώς για μας θα μας έσωζαν οι κάμερες. Γιατί η παραπάνω διάβαση έχει προϋπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο βλάκας του ΚΤΕΛ, ο ανεύθυνος για τις ζωές που κουβαλάει είναι ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Δράμας με αριθμό παρμπριζ 69. Μήπως πρέπει να ειδοποιηθεί το ΚΤΕΛ και η Τροχαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι μια ενημέρωση όσον αφορά το πρώτο βίντεο γιατί ακούστηκαν πολλές διϊστάμενες απόψεις για το αν πέρασε αλώβητο το αυτοκίνητο ή το βρήκε καθόλου η ΔΗ.Στην μπροστινή δεξιά σκάλα βρέθηκε ένα κομμάτι μικρό προφυλακτήρα,όπως και πάνω στο γράσο από το ταμπόνι μικρά κομματάκια από πίσω φανάρι(κόκκινα και κίτρινα). Πάντως το αυτοκίνητο άφαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή