Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Έτσι θα γίνει η ανάσυρση της Δ/Η 220032

Την 1η Απρίλη τελικά η ανάσυρση ....
Για την ανάσυρση και εντροχίαση της Δ/Η 220032 θα χρειαστεί πλήρη
διακοπή της κυκλοφορίας , μετά τη διέλευση της αμαξοστοιχίας 601 και για διάστημα 20 ωρών.

Θα χρησιμοποιηθεί μια Δ/Η  για τη μεταφορά στο Χ.Σ. 204, του γερανού KIROW 120t και των τριών φορταμαξών που βρίσκονται στον Σταθμού Λιανοκλαδίου. Η αναχώρηση του συρμού θα γίνει αμέσως μετά την αναχώρηση της αμαξ. 601. 

Πριν την έναρξη των εργασιών θα απαιτηθούν ελιγμοί, προκειμένου τα οχήματα να καταλάβουν τις οριστικές θέσεις εργασίας ενώ θα χρειαστεί να επανδρωθεί και να τεθεί σε λειτουργιά ο Σταθμός του Ασωπού. Η Δ/Η 220032 μετά την ανάσυρση της θα μεταφερθεί στην τρίτη γραμμή του Ασωπου.

Συμφώνα με πληροφορίες μας η ΕΕΣΣΤΥ σε έγγραφο της προς τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει  ότι τέτοιας έκτασης  επιχείρηση είναι αδύνατο και αδιανόητο να πραγματοποιηθεί σε ημέρα Γενικής Απεργίας καθότι η έκταση των εργασιών είναι πρωτοφανής, δεν αποκλείεται δε το εμπλεκόμενο προσωπικό (Μηχανικοί, Τεχνίτες, Σταθμάρχες, Κλειδούχοι, Εργάτες Γραμμής, Χειριστές Μηχανημάτων, Τηλεδιοικητές), , να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη Πανελλαδική Απεργία. Ο δε συντονισμός όλων αυτών των εργασιών σε ημέρα Γενικής Απεργίας καθίσταται ακατόρθωτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου