Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τα προβλήματα λύνονται όταν συμμετέχουν ΟΛΟΙ

Η +ΣυνΕξέλιξη καλεί τους μηχανοδηγούς σε ανοιχτή συζήτηση για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου.
Ασφαλιστικό , Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, Ιδιωτικοποίηση.
Την επόμενη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΟΣ. (Κάννιγγος 6).

2 σχόλια:

 1. Γελάνε όλοι οι μηχανοδηγοί.Με αυτόν που παλαιότερα κυκλοφορούσε με φωτογραφία συγγενικού του προσώπου σε υπηρεσιακή ταυτότητα,με αυτόν που ψάχνει -ακόμα-τον δρόμο για τον Εύοσμο.
  Γελάνε με τον ψυχοπαθή συνοδοιπόρο του,νεοκομμουνιστή.
  Και γελάνε γιατί μια ανακοίνωση της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο του ΜΑΙ χρησιμοποιήθηκε για να χτυπήσουν οι 2 γραφικοί την +ΣυνΕξέλιξη.Χωρίς να ξέρουν ποιος την κρέμασε -και που δεν έχει σχέση με την +ΣυνΕξέλιξη- άρχισαν τα πικρόχολα σχόλια.
  Ο μεν αητός αγνοώντας ότι η παράταξη του πριν λίγες μέρες συνεδρίαζε στην Συγγρού στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και ο δε κομμουνιστής (;) γιατί μόλις ακούει να βρίζουν εκπροσώπους της +ΣυνΕξέλιξης ηδονίζεται.Το ερωτηματικό για το κομμουνιστής μπαίνει γιατί το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών αρνήθηκε κάθε σχέση με αυτόν που φέρετε να το εκπροσωπεί στην έλξη.Επίσημα σε συνεδρίαση της Ομοσπονδίας.Τα πρακτικά υπάρχουν. Προφανώς αντιλήφθησαν το ότι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα το τελευταίο διάστημα,κοινώς έχουν γίνει κλαυσίγελως στην έλξη.
  Αητέ, τον δρόμο για τον Εύοσμο!!! Μην ξεχαστείς γιατί θα χάσεις τον αρραβώνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένας ρε παιδιά δεν βρίσκεται να πάρει του παιδιού ένα gps, ένας ρε παιδιά ,αφού τα βλέπετε, όλο χάνεται και όλο πέφτει στο ίσιωμα , που να πάει και σε τίποτα κακοτοπιές !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή