Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Δημιουργήθηκε η τράπεζα αίματος του Σωματείου μας

Ανακοίνωση απο το Σωματείο μας για την τράπεζα αίματος που δημιουργήθηκε σήμερα. H ανακοίνωση:  Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του επαγγέλματός μας, προχώρησε στη δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Όσοι Μηχανοδηγοί επιθυμούν, μπορούν πλέον να
δίνουν αίμα σε οποιοδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο πανελλαδικά, αναφέροντας ότι η αιμοδοσία αφορά την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου Μηχανοδηγών ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που διατηρείται στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ» ΑΘΗΝΩΝ.

Όσοι συνάδελφοι χρειαστούν αίμα, θα πρέπει να επικοινωνούν με τα μέλη του Προεδρείου του Σωματείου μας, για να ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες. 

Η χορήγηση αίματος θα γίνεται σε συγγενείς Α’ ΒΑΘΜΟΥ (σύζυγος, τέκνα, γονείς) και θα ξεκινήσει άμεσα, εφόσον γίνουν οι πρώτες αιμοδοσίες.

Επίσης, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ομαδικής αιμοδοσίας, το προσεχές διάστημα. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.

   Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                         ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου