Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Ο συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας έστειλε και δημοσιεύουμε την ημερήσια διάταξη του ΔΣ :

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 184η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 15η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ. στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.  Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1506/15 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής κάλυψης της αστικής ευθύνης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «Α.Τ.Ε. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.». 
2. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού Δ-1418/14 «για την ανάδειξη  αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του Τροχαίου Υλικού που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στις Προαστιακές διαδρομές Θεσσαλονίκης-Λάρισας και Δυτ. Μακεδονίας» στην εταιρεία «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΠΕ». 
3. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.
 -   Οφειλή της «Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης» προς την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ», που έχει προκύψει σε συνέχεια εξασφάλισης από την πλευρά της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» σιδηροδρομικής μεταφοράς τεύτλων για λογαριασμό της «ΕΒΖ» και ανάθεση στην «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» από την «ΕΒΖ» νέας μεταφοράς τεύτλων ενόψει της καμπάνιας έτους 2015.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου