Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Aπάντηση του Προέδρου της ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε σχόλιο δημοσιογράφου για περιστατικό στην Πλακεντίας....


Απίστευτο συμβάν στον σταθμό της Πλακεντίας όπου  οθόνες άρχισαν να παίζουν τσόντες! Μετά απο αυτό η γνωστή δημοσιογράφος κ. Νικολοπούλου έκανε σχόλιο στο blog της γράφοντας  "Κύριε Σπίρτζη μου, μην τους ταλαιπωρείτε πολύ γιατί οι άνθρωποι τα έπαιξαν και βάζουν πορνό για να ξελαμπικάρουν...Τι να πω;Τι συνέβη ρε παιδιά τόσο πολύ αδιαφορείτε; " 

Άμεση η απάντηση του Προέδρου της ΠΕΠ που με δήλωση του αναφέρει :  
Κυρία Νικολοπούλου,

εάν το σχόλιο σας δεν είναι προϊόν χακαρίσματος του blog σας, αποτελεί από μέρους σας χυδαία σεξιστική επίθεση στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εφόσον απευθύνεστε στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κο Σπίρτζη, προκειμένου αυτός να μην μας "ταλαιπωρεί".
Χωρίς καν να έχει βγει πόρισμα για τα αίτια του συμβάντος, εσείς σπεύσατε να κατηγορήσετε ως σεξουαλικά πεινασμένους τους υπαλλήλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης
Πρόεδρος ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου