Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Υπογραφές για το τρένο στην Μεσσήνη

Σε εξέλιξη η συλλογή υπογραφών.
Το τραίνο σφύριξε και πάλι με αφορμή το πανηγύρι της Μεσσήνης, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται η πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και όχι μόνο όσων επιθυμούν να κάνουν τη βόλτα ή τα ψώνια τους.

Πλήθος μαθητών κι εργαζομένων χρησιμοποιούν το τραίνο για τη μετακίνησή τους από και προς Καλαμάτα και μεταξύ όλων των άλλων καλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους να χρησιμοποιούν το τρένο και μελλοντικά, εάν αυτό δρομολογηθεί σε μόνιμη βάση. Μάλιστα, είναι σε εξέλιξη η συλλογή υπογραφών για την ουσιαστική επανενεργοποίηση του σιδηροδρόμου και όλοι δηλώνουν πως θέλουν το τρένο για πάντα.


www.eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου