Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Σ.Σ. Πελοποννήσου για την αυθαίρετη κυκλοφορία της ατμάμαξας

Επιστολή στις Διοικήσεις των ΟΣΕ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ΕΕΣΣΤΥ απέστειλε ο Σ.Σ. Πελοποννήσου για το θέμα της αυθαίρετης κυκλοφορίας της ατμάμαξας την περασμένη Κυριακή. Διαβάζουμε : 
Στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαβρύτων στις 10/1/2016 και εντός των ορίων του Σταθμού, κυκλοφόρησε η ατμήλατος μαζί με βαγόνι που
πρόσφατα επισκευάστηκε. Παρά το ότι είχαν προηγηθεί ενέργειες του Σωματείου μας προς την Δ.Κ. μετά από παρόμοια περιστατικά και αν και είχαμε επιστήσει την προσοχή για τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των Κανονισμών Κυκλοφορίας. 
Ζητάμε την πλήρη εφαρμογή των Κανονισμών και των μέτρων ασφαλείας και οποιαδήποτε κυκλοφορία να γίνεται παρουσία Σταθμάρχη, η ζεύξη να γίνεται από Κλειδούχο και η άφιξη να γίνεται από Τεχνίτη του Μηχανοστασίου Διακοφτού. 
Επίσης, ζητάμε να γίνει άμεσα και εκπαίδευση των Μηχανοδηγών. 
Γνωρίζουμε την έλλειψη προσωπικού, όπως τη γνωρίζετε και εσείς. Αυτό όμως, δεν δικαιολογεί καμία «έκπτωση» στην ασφάλεια της κυκλοφορίας. 
Σας θέτουμε απέναντι στις ευθύνες σας, για ό,τι συμβεί στο μέλλον λόγω της  έλλειψης μέτρων ασφαλείας. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                                  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου