Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Καμία δέσμευση απο το Υπουργείο Μεταφορών

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το Υπουργείο Μεταφορών, η ΠΟΣ συναντήθηκε με

τον Υφυπουργό κ. Παν. Σγουρίδη καθώς ο Υπουργός έλλειπε εκτός Αθήνας. Κατά τη συνάντηση τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους σιδηροδρομικούς και για τα οποία γίνονται οι κινητοποιήσεις (ιδιωτικοποίηση, έλλειψη προσωπικού, ανθυγιεινό - επικίνδυνο, Σ.Σ.Ε). Ο Υφυπουργός δεν δεσμεύτηκε σε τίποτε για τα παραπάνω ζητήματα εκτός όπως δήλωσε για το ζήτημα της Σ.Σ.Ε αυτή θα υπογραφή πριν από την ημερομηνία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών στο ΤΑΙΠΕΔ. Η ΠΟΣ θα συνεχίσει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και στις 26 του μήνα θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο.
Στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο παρευρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοι αλλά και συνάδελφοι από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Πηγή το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου