Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η απεργιακή ανακοίνωση της ΠΕΠΕ

Συνάδελφοι,
Το Σωματείο μας συμμετέχει ομόφωνα στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Ομοσπονδία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΕΕΣΤΥ, για την υπογραφή ΣΣΕ, για την άμεση προκήρυξη προσλήψεων και
ενάντια στις αντεργατικές διατάξεις που προωθεί η κυβέρνηση με το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.

   Το Σωματείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα δράσεων της ΠΟΣ την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου  με τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 05:00 έως τις 08:00, από τις 13:00 έως τις 16:00 και από τις 21:00 έως τις 0:00.
Το Σωματείο μας συμμετέχει και στην αυριανή (Πέμπτη 14 Γενάρη) τρίωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΣ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3.

Δίνουμε το παρών στην αυριανή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Μεταφορών.
   Καλούμε όλους τους μηχανοδηγούς να συμμετέχουν και να ενισχύσουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
  Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
     ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                             ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου