Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πως η HP "καθορίζει" την εξέλιξη του διαγωνισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η Hewlett Packard «καθορίζει» την εξέλιξη του διαγωνισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά περιέχει δόσεις αλήθειας, αφού ο αμερικανικός κολοσσός είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες, της Watco, η οποία έχει επιδείξει σημάδια ενδιαφέροντος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η HW, που εμφανίζεται δυσαρεστημένη από
τον πρόσφατο σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Ειδομένης (η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταφέρει εμπορεύματά της, από το Ικόνιο, προς την Κεντρική Ευρώπη, σε συνεργασία με την Cosco) αποτελεί έναν από τους καλύτερους πληροφοριοδότες της Watco για την επιχειρησιακή κατάσταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εάν και η πώληση του Πειραιά στην Cosco ίσως αναθερμάνει τον ενδιαφέρον των Αμερικανών.


Πάντως, η HP κατάφερε, στην οικονομική χρήση του 2015, να βελτιώσει τις επιδόσεις της στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας, τόσο αύξηση πωλήσεων (48,7 εκατ.), όσο και κερδών προ φόρων (13 εκατ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου