Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Βαρύ πένθος.Καλό παράδεισο Μάνθο και Άρη ....

Συγκλονισμένη η σιδηροδρομική οικογένεια θρηνεί τον χαμό  3 συμπολιτών μας.2  καλών  συναδέλφων και  άψογων επαγγελματιών και ενός επιβάτη που
έχασαν την ζωή τους στο χτεσινό δυστύχημα με το IC 58 στην περιοχή του Αδένδρου.
Ο μηχανοδηγός Μάνθος και ο Προϊστάμενος Κίνησης Άρης έχασαν την ζωή τους πάνω στο καθήκον, δεν θα είναι ποια κοντά μας αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και των 3 θυμάτων.
Αυτές τις στιγμές τα λόγια περισσεύουν.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας. Κουράγιο σε όλους, να τους θυμάστε και μακάρι να είναι το τελευταίο θανατηφόρο ατύχημα. Δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται με εμάς και χωρίς εμάς όπως άκουσα να λέει έναν θεσσαλονικιό μηχανοδηγό. Οι υπόλοιποι να προσέχετε και ασφαλή ταξίδια να έχετε. Μακάρι το συμβάν αυτό να είναι η αφορμή να αντιμετωπιστούν τα χρόνια προβλήματα του σιδηροδρόμου χωρίς να μπαίνουν κάτω από το χαλάκι της εκάστοτε ανεύθυνης πολιτικής. Χαιρετισμούς στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης από έναν Έλληνα πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!
    ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο παραδεισο να εχετε ........συλληπητηρια στις οικογενειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή