Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση για την διεξαγωγή των εκλογών - Μέρες και ώρες

Συνάδελφοι, συναδέλφισες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε την διενέργεια αρχαιρεσιών στις 22 και 23 Μαΐου για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Διοικητικό Συμβούλιο, το Σώμα των Αντιπροσώπων, την Π.Ο.Σ., το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και Θεσσαλονίκης, της εξελεγκτικής επιτροπής και της επόμενης Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών έχει ως εξής : 

Στις 22  και 23 Μαΐου και ώρες 09.00-17.00,  στην Αθήνα στα γραφεία του Σωματείου μας στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομ. Σκυλίτση 19) και στην Θεσσαλονίκη στον χώρο του μηχανοστασίου. 
Στις 22 Μαΐου στην Πάτρα στα γραφεία του μηχανοστασίου και ώρες 09.00-17.00
Στις 23 Μαΐου στο Λιανοκλάδι και στην Λάρισα στους χώρους μηχανοστασίου και ώρες 09.00-17.00.
Για την ψηφοφορία απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα και το ατομικό βιβλιάριο υγείας (αν δεν υπάρχει θα υπογραφεί υπεύθυνη δήλωση). 


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου