Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Ferrovie dello Stato Italiane, μητρική των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, παρουσιάζει το business plan της

Το business plan της παρουσιάζει, την Παρασκευή 10 Μαΐου, στη Ρώμη, η Ferrovie dello Stato Italiane, η οποία είναι η μητρική εταιρεία των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.



Με ενδιαφέρον αναμένεται τυχόν αναφορά της FSI στις θυγατρικές εταιρείες της στην Ελλάδα, δεδομένου ότι, τόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και η ΕΕΣΣΤΥ, απαιτούν σημαντικές επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καλείται να δρομολογήσει πιο σύγχρονα τρένα στην γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη με την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των εμπορευματικών δρομολογίων από το Ικόνιο.

Παράλληλα, η ΕΕΣΣΤΥ χρειάζεται να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό των μηχανοστασίων της.

Σημειώνεται ότι, στα τέλη του 2018 και στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics της EEL, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππος Τσαλίδης υπογράμμισε ότι είχε υποβληθεί 5ετές business plan προς την μητρική εταιρεία, το οποίο προβλέπει 400 και πλέον προσλήψεις.

Φ. Φωτεινός  - metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου