Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν η πλειοψηφία ΑΥΤΗΣ της ΠΟΣ στήριζε τον "συνεπιβαίνοντα" στην καμπίνα μηχανοδήγησης


Το στέκι της έλξης, 1 μέρα πριν την έναρξη διεξαγωγής των εκλογών του Σωματείου μας, φέρνει στην δημοσιότητα τα ΕΠΙΣΗΜΑ πρακτικά των συζητήσεων για τον νέο Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας και Κίνησης που ψηφίστηκε πρόσφατα. Εκεί όπως είναι γνωστό, 
υπήρξε η παρέμβαση του Σωματείου μας, μέσω του Προέδρου συναδέλφου Γενιδούνια και με την παρουσία του συναδέλφου Καραδήμα, καθώς η πρόταση που είχε αρχικά κατατεθεί και είχε την στήριξη της ΠΟΣ , αναφερόταν στην ειδικότητα του "συνεπιβαίνοντα" στην καμπίνα μηχανοδήγησης, αντί σε αυτήν του 2ου μηχανοδηγού!

Μετά την διαμαρτυρία του Σωματείου μας και στην ψηφοφορία που ακολούθησε, στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το στέκι της έλξης, για να δείξει στους μηχανοδηγούς τον ρόλο ΑΥΤΗΣ της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών σε βάρος των συμφερόντων μας αλλά και σε βάρος της ασφάλειας της κυκλοφορίας στην Εθνική Σιδηροδρομική Υποδομή, το αποτέλεσμα άλλαξε -με τον 2ο μηχανοδηγό σε όλες τις καμπίνες- αλλά ΟΧΙ και η στάση της πλειοψηφίας αυτής της ΠΟΣ! 
Πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών που.... έστελνε εξώδικα και επιστολές για την σκόνη στο Καλλίδρομο αλλά ....ψήφιζε λευκό στην πρόταση για τον "συνεπιβαίνοντα¨στην καμπίνα μηχανοδήγησης, αρνούμενη να στηρίξει Σωματείο - μέλος της.
Η σημερινή δημοσίευση των ντοκουμέντων, που διαβάστηκαν στις συνελεύσεις του Σωματείου μας, γίνεται για να πειστεί και ο τελευταίος μηχανοδηγός για τον ρόλο ΑΥΤΗΣ της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣ


Τις τελευταίες μέρες άλλωστε πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να πείσουν ότι οι ...εκλογές στην ΠΕΠΕ γίνονται για την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τους αντιπροσώπους σε αυτήν.
Η αλήθεια είναι ότι γίνονται για τον ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΓΟ.
Για την ενίσχυση του Σωματείου μας με την συμμετοχή των νέων μηχανοδηγών στις εκλογικές διαδικασίες αλλά και για την διεύρυνση με την συμμετοχή των μηχανοδηγών όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Σιδηροδρομική Υποδομή.
Οι αντίπαλοι που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες Μηχανοδηγοί δεν βρίσκονται τελικά και ΕΝΤΟΣ των τειχών του σιδηροδρομικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Επαναλαμβάνουμε....
ΑΥΤΗ η ΠΟΣ, που έστελνε επιστολές για την....σκόνη στο Καλίδρομο, αναγάγοντας το σε μείζον ζήτημα, ψήφισε ΛΕΥΚΟ στην απαίτηση των μηχανοδηγών το 2ο άτομο στην καμπίνα μηχανοδήγησης να είναι πιστοποιημένος μηχανοδηγός!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΑΥΤΗ Η ΠΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ +ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ.

Αυτονόητα η συμμετοχή στις εκλογές της ΠΕΠΕ, ενισχύει το Σωματείο μας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

Οι μηχανοδηγοί οφείλουν να βγάλουν τα αυτονόητα συμπεράσματα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου