Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Αυτά είναι τα νέα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτω απο 4 ώρες Αθήνα- Θεσσαλονίκη!

Όπως είχε αναφέρει το στέκι της έλξης σήμερα άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου παρουσιάζονται τα νέα δρομολόγια, που θα ισχύσουν απο 20 Μαίου σε όλη την Επικράτεια. 

Όπως βλέπετε παρακάτω
τα νέα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη περιορίζουν σημαντικά την χρονοαπόσταση καθιστώντας ανταγωνιστικό τον σιδηρόδρομο έναντι οποιαδήποτε άλλου μέσου.

Κλικ στις εικόνες για πλήρη ενημέρωση >
1 σχόλιο:

  1. Οπως λεει και η FS στο σαιτ της προτεραιοτητα μας οι εργαζομενοι,οι φοιτητες και οι τουριστες!!!
    Αυτος που μενει Λιβαδεια η Θηβα πρεπει να εχει ωραριο 10:00 με 18:00 η 6:00 με 14:00 για να εξυπηρετηθει.Δυστυχως εμεις που δουλευουμε 7:00-15:00 θα πρεπει να φευγουμε απο το σπιτι μας 3:10 το πρωι και να φτανουμε στις 20:00!Ευχαριστουμε ιταλικη ΤΡΑΙΝΟΣΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή