Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Προαστιακός: Περιμένοντας τα νέα δίφρακτα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέσυρε τα δοκιμαστικά δρομολόγια του νέου Προαστιακού Πάτρα - Κάτω Αχαΐα, που είχαν ξεκινήσει από τα μέσα του μήνα. Η εταιρεία ζήτησε από τον ΟΣΕ να διακόψει
τις δοκιμές μέχρι να προχωρήσει η εγκατάσταση όλων των αυτόματων διαβάσεων, ώστε να βελτιωθεί ο χρόνος απόκρισης αλλά και για λόγους ασφαλείας. 
 Αυτόματες μπάρες έχουν ήδη τοποθετηθεί και λειτουργούν στις κεντρικές λεωφόρους Βορ. Ηπείρου, Ελ. Βενιζέλου, έως και την Παραλία Πατρών (στην περιοχή Τσαούση). Όχι όμως και σε άλλες κεντρικές διασταυρώσεις, όπως σε Βραχναίικα και Δυτική Αχαΐα, όπου σε πρώτη φάση προβλεπόταν να τοποθετηθούν φύλακες.
 Έτσι, το τρένο αναγκαζόταν να σταματά σε διάφορα σημεία και κάθετες οδούς για λόγους ασφαλείας για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο χρόνος των δρομολογίων να μην ικανοποιεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να αποφασίσει πόσες φορές θα πρέπει να γίνονται καθημερινά. 
Πάντως, στελέχη του ΟΣΕ εκτιμούν ότι το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει να λειτουργεί η γραμμή…
www. gnomip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου