Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ξεκινούν σήμερα οι εκλογές στο Σωματείο Μηχανοδηγών - Που και πως ψηφίζουμε

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες  για τις  εκλογές του Σωματείου μας , σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενω αύριο η ψηφοφορία συνεχίζεται και σε Λιανοκλάδι- Λάρισα. 

Στην Αθήνα, οι εκλογές διεξάγονται 
στα γραφεία του Σωματείου μας, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, Ομηρίδου Σκυλίτση 19 στον 5ο όροφο και στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα στον χώρο του μηχανοστασίου απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Για την ψηφοφορία απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας, ενώ αν δεν υπάρχει αυτό κατατίθεται Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 105 που υπάρχει στον χώρο απο την εφορευτική επιτροπή.
2 παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο των μηχανοδηγών, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στις 1 περίπου το μεσημέρι.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η συμμετοχή δυναμώνει το Σωματείο μας, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις στο μέλλον.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου