Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Δ. Λεβαδέων: Επιστολή διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό της πόλης από τα Express δρομολόγια

Kύριε Υπουργέ,Κύριε Γενικέ Γραμματέα,Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι η Λιβαδειά,
πρωτεύουσα του Νομού Βοιωτίας, δεν συμπεριλήφθηκε στα γρήγορα δρομολόγια Αθηνών – Θεσσαλονίκης της “ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.”.


Σας γνωρίζουμε ότι το τρένο είναι το πλέον συμφέρον μέσο μεταφοράς στην Αθήνα, όπου μεταβαίνουν από την Λιβαδειά καθημερινά πολλοί εργαζόμενοι, σπουδαστές καθώς και ασθενείς και θεωρούσαμε αυτονόητο και δεδομένο ότι η πόλη μας θα συμπεριλαμβανόταν στα γρήγορα δρομολόγια της “ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.”, λαμβάνοντας υπόψη ότι το κύριο μέλημα όλων μας είναι η διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και η αναβάθμιση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς από απλό πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων σε κύριο σταθμό εξυπηρέτησης πολιτών και εμπόρων.

Επειδή η πολιτική αποκλεισμού της Λιβαδειάς από τα express δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μόνο προβλήματα δημιουργεί στους πολίτες και τους επαγγελματίες και δεν συμβάλει στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας, παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε την θέση σας και εντάξετε τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς στα γρήγορα δρομολόγια.

Ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε πολύ.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων

Γιώτα Πούλου»

1 σχόλιο:

  1. Η Τιθορέα έμεινε με 2 σταθμεύσεις ανά κατεύθυνση, μόνο τα 1520, 1521, 884 και 885 θα σταθμεύουν εκεί. Γνωρίζει κάποιος πόσα τραίνα στάθμευαν εκεί προ 10ετίας; Γνωρίζει κάποιος πόσα χωριά γύρω-γύρω εξυπηρετεί; Μήπως κάποτε έκοβε πιο πολλά εισιτήρια από τη Λειβαδιά; Τραίνα για τις ελίτ φτιάχνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αν το έχετε καταλάβει. Τα άλλα μόνο με ΥΓΟΣ και ποιος νοιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή