Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Με την IC 50 o Xρήστος Σπίρτζης στην Θεσσαλονίκη


Τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο και την αμαξοστοιχία express IC50 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  επέλεξε σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας συνεπιβάτες 
τον Υφυπουργό κ. Μωραίτη Θάνο και τον Γρηγόρη Λαμπράκη με την μητέρα του Μαρία.


Ο Υπουργός έφτασε on time  στην συμπρωτεύουσα επιβεβαιώνοντας τους χρόνους που προκύπτουν απο την ολοκλήρωση των έργων της σιδηροδρομικής υποδομής και απόλαυσε την άνεση του ταξιδιού στην Α θέση του InterCity.
Στο τέλος της διαδρομής ο κ. Σπίρτζης με τον Υφυπουργό κ. Μωραίτη κατευθύνθηκαν στην καμπίνα μηχανοδήγησης, όπου και  φωτογραφήθηκε με τους μηχανοδηγούς της αμαξοστοιχίας, τον  μηχανοδηγό Γιαλινάκη Νίκο και την μηχανοδηγό Ζωή Καραγιάννη.
Στο σχόλιο που έκανε στα social media ο κ. Σπίρτζης ανέφερε "Ο σιδηρόδρομος έχει στην πράξη αλλάξει σελίδα. Σε λίγο καιρό θα μπορούμε να κάνουμε το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από τρεισήμισι ώρες. Είναι ένα ξεκούραστο ταξίδι, βλέπεις τη χώρα με άλλη ματιά μέσα από το τρένο."


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου