Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

Να δώσουν εξηγήσεις τώρα, οι πραγματικά υπεύθυνοι

 Σαφείς απαντήσεις θα πρέπει να δώσουν οι υπεύθυνοι που στέλνουν επιστολές στους μηχανοδηγούς για την "διαθεσιμότητα τροχαίου υλικού"  καθώς είναι αδιανόητο
να έχουμε 3 μηχανές να παρουσιάζουν προβλήματα και να ακυρώνονται δρομολόγια, όπως και συρμούς Desiro να κυκλοφορούν με μειωμένους μετατροπείς και προβλήματα στην αντιολίσθηση (όπως ενημερώνουν συνάδελφοι μας). 

Οι χθεσινές -πολλές- καταργήσεις δρομολογίων φέρνουν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα άμεσης  πληροφόρησης  γύρω απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάσταση του τροχαίου υλικού. 

Την ώρα που οι μηχανοδηγοί και οι τεχνίτες δίνουν καθημερινή μάχη κάτω απο αντίξοες συνθήκες, δεν μπορεί να γίνονται προσπάθειες αποπροσανατολισμού απο όσους έχουν πραγματική ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. 

 

Το στέκι της έλξης - Το blog των Σιδηροδρομικών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου