Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026

Κύριε Ζηλιασκόπουλε, γιατί δεν έχει τρένα για τις Σέρρες σήμερα

 
To στέκι της έλξης απευθύνει εκ νέου την ερώτηση στον πολυπράγμων και πολυθεσίτη Πρόεδρο της Hellenic Train κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο. Κύριε Ζηλιασκόπουλε, σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου
δεν κυκλοφορούν τρένα στην γραμμή των Σερρών. 


Κύριε Ζηλιασκόπουλε, μιας και στο παρελθόν επί των ημερών σας είχε κλείσει η Πελλοπόνησος και είχαν καταργηθεί δεκάδες άλλα δρομολόγια, μπορείτε να απαντήσετε στο επιβατικό κοινό και στους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν την επιδότηση των ΥΔΥ στην Hellenic, ΓΙΑΤΙ σήμερα δεν κυκλοφορούν τρένα στην γραμμή Θεσσαλονίκη - Σέρρες.

Το στέκι της έλξης, το blog των Σιδηροδρομικών, έχει κάθε δικαίωμα να ρωτά τον πολυπράγμων και πολυθεσίτη Πρόεδρο της Hellenic Train καθώς αυτός είχε εκπροσωπήσει την Εταιρεία στην πρόσφατη ψήφιση της Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Hellenic για τις άγονες γραμμές. 

Το ερώτημα λοιπόν είναι σαφές. 

Η Διοίκηση του πολυθεσίτη και πολυπράγμων κ. Ζηλιασκόπουλου, είχε ενημερώσει ότι τα επιβατικά δρομολόγια στις Σέρρες,  κόβονται απο σήμερα... " λόγω διέλευσης εμπορευματικών αμαξοστοιχιών". Μια  δικαιολογία που προκάλεσε θυμηδία στον σιδηροδρομικό κόσμο. 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των Σιδηροδρομικών 

Υ.Γ. Ο πολυπράγμων και πολυθεσίτης " πετυχημένος manager" θα έχει την ίδια ερώτηση ΣΥΝΕΧΩΣ. 

Γιατί ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ για τις ευθύνες της Διοίκησης του πολυπράγμων και πολυθεσίτη Ζηλιασκόπουλου, που ΑΠΕΛΥΣΕ χωρίς καμία δικαιολογία έμπειρους μηχανοδηγούς.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου