Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή της ΠΕΠΕ στον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Σταθόπουλο για συνταξιούχους

Αθήνα 01/09/2014 
Κύριε Γενικέ, 
Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήσαμε  μαζί σας την περασμένη Τρίτη 26/8/2014, με αφορμή το εξώδικο που είχαμε αποστείλει ως Π.Ε.Π.Ε. με θέμα την εργασία συνταξιούχων Τεχνιτών, σας δηλώνουμε ότι
το προσωπικό Έλξης είναι προσωπικό πιστοποιημένο, σύμφωνα και με τα οριζόμενα από το ν.3911.Είναι προσωπικό εκπαιδευμένο σε όλο το τροχαίο υλικό, διαθέτει την ικανότητα, την εμπειρία και σε συνδυασμό με το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας,αντιμετωπίζει χωρίς κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία ό,τι προβλήματα παρουσιάζονται και επιλύονται.
Άρα σας ξανατονίζουμε, ότι δεν γίνεται αποδεκτή από εμάς, ούτε είναι απαραίτητη, η παρουσία συνταξιούχων για να αποτελέσουν σύνδεσμο για την αντιμετώπιση τεχνικών ανωμαλιών στην κατηγορία IC AEG.
Όπως σας τονίσαμε και στην συνάντηση, σε άλλη κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί το Υπουργείο σε συνδυασμό με την εταιρεία,για να αντιμετωπίσει ριζικά το θέμα των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι αμαξοστοιχίες(ενίσχυση μέσω προσλήψεων με νέο προσωπικό, αγορά ανταλλακτικών και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού).
Είμαστε στην διάθεση για οτιδήποτε άλλο χρειασθείτε.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος     Ο Γ.Γραμματέας

Β.Τουρλής             Ε. Θεοδωρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου