Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Βρήκαμε με ποιο κουμπί θα βγαίνει άμεσα η σύνταξη σε όσους παραιτούνται!

Μιας και πολλοί συνάδελφοι θα βγουν στην σύνταξη το επόμενο διάστημα, το στέκι της έλξης ακούγοντας τον Πρωθυπουργό της 3ης μνημονιακής Κυβέρνησης να λέει ότι η έκδοση της σύνταξης θα βγαίνει ηλεκτρονικά σε μερικές μέρες μετά την παραίτηση του εργαζόμενου  και με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, απευθύνθηκε σε ειδικούς στου Υπολογιστές και ανακάλυψε ποιο είναι το κουμπί !
Δείτε το παρακάτω !

Με την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων μετά το PSI  με την ανεργία στο 28% και τις εισφορές στα τάρταρα , μετά από πολύωρες συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου υπό τον Γ. Χαρδούβελη, τον Α. Σαμαρά και τον Ε. Βενιζέλο, βρέθηκε πως αυτό το κουμπί θα είναι το DELETE!


Γιατί σύντομα και με τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί , σύνταξη δεν θα υπάρχει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου