Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδήλωση ΜΕΤΑ Θεσ/νίκης για τη μνημονιακή επίθεση κατά του συνδικαλισμού & των εργασιακών δικαιωμάτων


Η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ  διοργανώνει την Πέμπτη 4/9/2014, στις 19:00, στην αίθουσα «Αβράαμ Μπεναρόγια» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), εκδήλωση συζήτηση με θέμα:
«Πυροβολούν» το συνδικαλισμό και τα δικαιώματα και «πέφτουν» οι άνθρωποι – Η απάντηση της κοινωνίας με ομιλητές τον Άρη Καζάκο, καθηγητή ΑΠΘ, Ζήση Παπαδημητρίου, ομότιμο καθηγητή Νομικής ΑΠΘ και Γιάννη Κουζή, καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου.


Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και της Ε/Ε του Ε.Κ.Θ.

Υπενθυμίζεται, ενόψει της 79ης ΔΕΘ:

Την Παρασκευή 5/9/2014, στις 12:30, θα δοθεί συνέντευξη τύπου του ΜΕΤΑ, σε αίθουσα της ΕΔΟΘ.

Το Σάββατο 6/9/2014, στις 10:30, στο ΕΚΘ, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών του ΜΕΤΑ, με θέμα: «Απολογισμός δράσης του ΜΕΤΑ και η παρέμβασή του στο συνδικαλιστικό κίνημα για την επόμενη περίοδο».

Την ίδια ημέρα, το ΜΕΤΑ θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο των συνδικάτων έξω από τη ΔΕΘ. Προσυγκέντρωση, στις 18:00, στη συμβολή των οδών Εγνατίας & Ελευθερίου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου