Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μια απάντηση σε ένα συνδικαλιστικό δεινόσαυρο....

Πρός Θόδωρα Ναθαναηλίδη συνδικαλιστή ΠΑΣΚ στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και γνωστό ΑΝΤΙ-συνάδελφο.Απ'το στέκι της έλξης!
Για άλλη μια φορά απέδειξες  Θόδωρα, πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου.
Δεν μπορείς και δεν μπορείτε και δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεπεράσετε το γεγονός ότι
οι μηχανοδηγοί σας (και ιδιαίτερα σε εσένα που οι συνάδελφοι σε κατέταξαν  τελευταίο σε σταυρούς και μέσα στην ΠΑΣΚ)γύρισαν την πλάτη στις εκλογές του Μαΐου.
Δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποδεχτείς ότι κάποιος είναι ανώτερος απο εσένα αφού κρίθηκε σε πραγματικό πεδίο και όχι πίσω απο κλειστές πόρτες. 
Δεν μπορείς και δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποδεχτείς τις προσλήψεις του 2004. Γιατί εσύ και οι όμοιοι σου κλείνατε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τις πόρτες σε κάθε νέο άνθρωπο που ήθελε δουλειά.Όπως και κάνετε και σήμερα, όταν η πλειοψηφία της ΠΑΣΚ στηρίζει την υπερεργασία στην ΠΟΣ.
Δεν μπορείς εσύ Θόδωρα να μιλάς για ανεπάγγελτους. Ένας διορισμένος δημόσιος υπάλληλος απο την πρώτη μέρα πρόσληψης σου. Ένας διορισμένος και επαγγελματίας συνδικαλιστής, ένας απεργοσπάστης τα τελευταία χρόνια.
Δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη. 
Εσύ που κέρδισες δικαστική απόφαση σε βάρος του Δημοσίου - και μαζί αποζημίωση χιλιάδων Ευρώ- γιατί η Διοίκηση του ΟΣΕ ....ξέχασε να στείλει δικηγόρο στο δικαστήριο (που έκανες εναντίον της) !!!!  - και μετά ξέχασε να κάνει και έφεση.

Και τέλος Θόδωρα...
Για άλλη μια φορά απέδειξες ότι είσαι ένας κρυφο- φασίστας.
Όταν για δεύτερη φορά στοχοποιείς τους προσληφθέντες απο τον Προαστιακό.Αμετανόητος φασίστας,στοχοποιείς απλούς εργαζόμενους.

Φασίστας είσαι , όταν σαν Πρόεδρος συνέλευσης , απαγόρευες να μπεί σε ψηφοφορία πρόταση παράταξης.....


Δεν είσαι συνάδελφος λοιπόν.... Είναι ντροπή να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο.

Ένα απομεινάρι του συνδικαλιστικού κατεστημένου είσαι.
Ένας συνδικαλιστικός δεινόσαυρος όπως λέμε εμείς στο στέκι της έλξης.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Όσον αφορά το συμβάν με το πετρέλαιο και το τρένο, συμβάν που μπορεί να τύχει στον κάθε μηχανοδηγό.
 Ο Γενιδούνιας για ένα συμβάν που μπορει να τύχει στην πλειοψηφία των μηχανοδηγών χωρίς να γίνεται στην συνέχεια τίποτα παραπάνω (επειδή όλοι γνωρίζουμε τι και πως), πέρασε απο πειθαρχικό....
Και αποδέχθηκε την τιμωρία (αν και όλοι ξέρουν ότι δεν ευθυνόταν),άσχετα αν η επιτροπή του πειθαρχικού γελούσε με το κατηγορητήριο (ποτέ κανείς άλλος μηχανοδηγός δεν έχει περάσει πειθαρχικό για τέτοιο παράπτωμα).
Και πέρασε πειθαρχικό επειδή ήταν ο συνδικαλιστής Γενιδούνιας που δεν έβαλε ποτέ πλάτη σε καμία Διοίκηση και κοιτάζει όλους τους συναδέλφους στα μάτια....
Είναι ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ σήμερα, ο Αντιπρόεδρος χτες, αυτός που δουλεύει κάθε μέρα πάνω στα τρένα και δεν κάνει χρήση καμιάς συνδικαλιστικής ευκολίας και απαλλαγής.
Ο Ναθαναηλίδης  και ο κάθε άλλος δεινόσαυρος σαν αυτόν,απλά θα την σκαπούλαρε όπως πάντα.

Ή μάλλον η Διοίκηση δεν θα το έψαχνε ποτέ.
Εδώ δεν έστειλε δικηγόρο σε δικαστήριο και χάρισε χιλιάδες Ευρώ (και μια απόφαση προαγωγής μην ξεχνάμε) .....το μανάρι  θα κυνηγούσε;

Μην αγχώνεσαι Θόδωρε λοιπόν γιατί κάποιος κρίθηκε ανώτερος απο την αφεντιά σου,  μπορεί να γίνεις Προϊστάμενος Υπηρεσίας στο ΜΘ. 
Άλλωστε και ο ίδιος εκεί κατατάσσεις τον εαυτό σου, στην elite της ιεραρχίας....
Απλά οι άλλοι φταίνε που....δεν βλέπουν τα πλούσια προσόντα σου !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου