Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Εντός του πρώτου τριμήνου του 2017 φιλοδοξεί να τροχοδρομήσει η Rail Cargo Logistics Goldair

Εντός του πρώτου τριμήνου του 2017 φιλοδοξεί να τροχοδρομήσει η σιδηροδρομική εμπορευματική εταιρεία Rail Cargo Logistics Goldair.
Το επόμενο διάστημα, η εταιρεία εκτιμά ότι θα αποκτήσει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ασφαλείας και, παράλληλα με την
ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των μηχανοδηγών και του υπόλοιπου προσωπικού, θα ξεκινήσει, με τις δικές της λοκομοτίβες, τη δραστηριότητά της.

Η Rail Cargo Logistics Goldair έχει αιτηθεί 2 ηλεκτράμαξες και 2 ντιζελάμαξες από τη ΓΑΙΑΟΣΕ, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού, κυριότητας του ελληνικού δημοσίου.  

Υπενθυμίζεται ότι η Rail Cargo Logistics Goldair αποτελεί κοινοπραξία των Αυστριακών Σιδηροδρόμων και της ελληνικής Goldair.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου