Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Εκτροχιασμός στην Αθήνα

Με ένα ακόμη συμβάν-που αποδεικνύει ότι τα προβλήματα στην υποδομή είναι εδώ και είναι σημαντικά- μας αφήνει το 2016.

Συγκεκριμένα εντός των ορίων του σταθμού Αθηνών εκτροχιάστηκε συρμός του Προαστιακού, καθώς 
 όπως όλα δείχνουν έσπασε το κλειδί στην είσοδο της 2ης γραμμής (ο συρμός εισέρχεται στην ευθεία). Ευτυχώς δεν υπήρχαν πολλοί επιβάτες -λόγω της ημέρας, το δρομολόγιο είναι απο τα πλέον πολυπληθή στον Προαστιακό σε κανονικές συνθήκες- και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η Διοίκηση του ΟΣΕ θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εργαστεί προκειμένου να υπάρξει καλύτερη συντήρηση του Δικτύου - που πραγματικά καταρρέει-.
Τις τελευταίες μέρες - το στέκι έχει περιγράψει αναλυτικά όλα αυτά τα φαινόμενα- έκαναν την επανεμφάνιση τους βραδυπορίες οι οποίες τείνουν να γίνουν μόνιμες σε αρκετά σημεία του δικτύου. 
Με τον τρόπο αυτό οι υπεέυθυνοι μεταθέτουν τις ευθύνες αλλού (συνήθως στο προσωπικό έλξης...)για τυχόν συμβάν.
Επίσης, θα πρέπει η Υπηρεσία Ελέγχου Κυκλοφορίας να αρχίσει άμεσα την λειτουργία της, για να βγουν οι ΜΕΚ επί γραμμής και να ξεκινήσει η καταγραφή όλων των προβλημάτων ΑΛΛΑ και η επί τόπου παρουσία τους στα συμβάντα,προκειμένου να υπάρχει η έκθεση των ανθρώπων του κλάδου μας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αυτά.
Εμείς καλούμε το προσωπικό έλξης να συνεχίσει να εργάζεται με τον άψογο επαγγελματισμό που το διακρίνει μέσα στις συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε και καταγγέλλουμε χρόνια τώρα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου