Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα σε άδεια βαγόνια αμμωνίας...(φώτο)

Χάρη στην αντίληψη των μηχανοδηγών αποφύγαμε σήμερα τα χειρότερα καθώς μετανάστασες προσπάθησαν να εισέλθουν σε άδεια βαγόνια αμμωνίας για να περάσουν τα σύνορα.
Για τον σκοπό αυτό είχαν προμηθευτεί
αντισφυξιογόνες μάσκες (τις βλέπετε στις φωτογραφίες)και ανταλλακτικά για αυτές.
Δυστυχώς οι συνάνθρωποι μας θύματα μιας εμπόλεμης κατάστασης που μαίνεται στην Μέση Ανατολή αλλά και των αποφάσεων των ελίτ της ΕΕ προσπαθούν να βρούν μια καλύτερη ζωή κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες και με οποιονδήποτε τρόπο.
Εμείς απο την πλευρά μας θα συγχαρούμε το προσωπικό που αντιλήφθηκε έγκαιρα το συμβάν και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν για να αποσοβηθούν τα χειρότερα ενώ στο σημείο προσήλθαν και στελέχη της έλξης για να επιθεωρήσουν το συμβάν.
Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ληφθούν στο σημείο όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξαναεπαναληφθούν τέτοια φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.


























Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου