Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Στην κυκλοφορία η κάθοδος μεταξύ Τιθορρας -Οινόης

Δίνεται σήμερα το μεσημέρι στην κυκλοφορία η κάθοδος μεταξύ Τιθορεας - Οινόης. Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται η διπλή γραμμή κυκλοφορίας και θα περιοριστούν σημαντικά οι καθυστερήσεις στα αρτηριακα τρένα αλλά κ στις εμπορικές αμαξοστοιχίες.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα! Σε πρόσφατο μου ταξίδι με το 885, για Αθήνα , ο προϊστάμενος και ο συνοδος σε 2 διαφορετικές συζητήσεις που είχα με τον καθένα ξεχωριστά , ανέφεραν ότι από την πλευρά των Ιταλών της FS, έχει ακουστεί, ότι επιθυμούν στα εξπρες δρομολόγια του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη όταν με το καλό παραδοθεί Ηλεκτροκινούμενο και τηλεδιοικούμενο το δίκτυο αρχές του 2019, να δρομολογήσουν ηλεκτροκίνητες Α/Α τύπου Intercity. Επειδή διαβάζω χρόνια το blog σας και το εμπιστεύομαι για τη σοβαρότητα του και την εγκυρότητα, θα ήθελα να ρωτήσω , αν πράγματι έχει ακουστεί σαν ενδεχόμενο να υπάρξουν Α/Α ηλεκτροκίνητες για τα ice δρομολόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή