Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα εξαγορά απο την Ferrovie Dello Stato (Aποκλειστικό)

To στέκι της έλξης παρακολουθεί τις εξελίξεις  σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και ενημερώνει για αυτές.
Η FS ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% της Ολλανδικής QBUZZ έναντι 30 εκατομμυρίων Ευρώ.Η εταιρεία
αποτελεί τον τρίτο πάροχο προαστιακής -λεωφορειακής- συγκοινωνίας στην Ολλανδία και η εξαγορά έγινε μέσω της μητρικής της εταιρείας BusItalia.
Στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της FS Renato Mazzoncini τόνισε πως και αυτή η εξαγορά είναι ένα ακόμα βήμα για την διεθνή επέκταση της FS,όπως έχει αποφασιστεί στο στρατηγικό της σχέδιο για την περίοδο 2017-2026. 

Μετατρέπουμε την FS σε  Ευρωπαϊκό παίκτη στον χώρο των μεταφορών ενώ κατέχουμε ήδη στρατηγικό μερίδιο στον τομέα των μεταφορών στην Ιταλία και στην Ελλάδα, δευτερεύον στην Γερμανία, ενώ δραστηριοποιούμαστε και στην Γαλλία και την Μεγάλη Βρεττανία. 
Αυτήν την στιγμή οι δραστηριότητες της FS στο εξωτερικό αποτελούν το 13% της δραστηριότητας της, και στόχος είναι η αύξηση τους απο 1 δις Ευρώ στα 4 δις Ευρώ μέχρι το 2026, τόνισε το αφεντικό της Ferrovie Dello Stato.

Λεπτομέρειες για την εξαγορά

H FS με την εξαγορά εγγυήθηκε την συνέχεια της QBUZZ,-μεταφέρει περίπου 160 χιλιάδες επιβάτες την ημέρα- , τα δικαιώματα των 1670 εργαζομένων ενώ η εταιρεία δραστηριοποιείται στις λεωφορειακές γραμμές έχοντας κύκλο εργασιών 210 εκατομμυρίων Ευρώ και τον στόλο της αποτελούν 614 λεωφορεία και 26 συρμοί τραμ.
Σίγουρα η εξαγορά αυτή αποτελεί μια σημαντική κίνηση για την Ferrovie Dello Stato...

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου