Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Τροχαίο υλικό 2,7 δις. ευρώ προμηθεύεται η Trenitalia

H ιταλική κρατική σιδηροδρομική εταιρεία Trenitalia προχώρησε σε διαγωνισμό για την προμήθεια έως 250 ΕΜUs (electric multiple units), συνολικής αξίας 2,7 δις ευρώ.

O διαγωνισμός προβλέπει δύο επιλογές για μελλοντική συντήρηση. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορά για μια συμφωνία πλήρους εξυπηρέτησης, με ολοκληρωμένη συντήρηση για 15 χρόνια, η οποία μπορεί να παραταθεί για ακόμη 10 χρόνια.
Σε περίπτωση που η Trenitalia αποφασίσει να διεξάγει την συντήρηση με ίδια μέσα, η άλλη επιλογή καλύπτει την παροχή ανταλλακτικών για «διορθωτική συντήρηση προγραμματισμένη και μετά την εγγύηση» για περίοδο 23 ετών.

Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου