Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Άντληση 100 εκατ. για την FSI από την έκδοση 10ετούς ομολόγου. Στόχος η χρηματοδότηση έργων υποδομής

Την άντληση 100 εκατ. ευρώ πέτυχε η Ferrovie dello stato Italiane (FSI), μητρική των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, μέσω της έκδοσης 10ετούς ομολόγου EMTN.Τα έσοδα του ομολόγου θα χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση
έργων υποδομής, που θα εκτελεστούν το 2019, από τον ιταλικό όμιλο.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την FSI, η έκδοση του 10ετούς ομολογιακού δανείου σταθερής τοποθέτησης έγινε στο χρηματιστήριο της Ιρλανδίας και τιμολογήθηκε με την χαμηλότερη απόδοση.

Το επιτόκιο καθορίστηκε στο 1,035%, ενώ το βιβλίο προσφορών διαχειρίστηκε η UniCredit Bank.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, η FSI προχώρησε στην έκδοση «πράσινου» ομολόγου, αξίας 700 εκατ. ευρώ και διάρκειας 7 ετών, το οποίο προσέλκυσε συνολικά παραγγελίες 2,5 δισ. ευρώ από 156 επενδυτές.

Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου