Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Την ανακαίνιση της αίθουσας αναμονής στο ΜΑΙ ζήτησε η ΠΕΠΕ

Κύριε Σύμβουλε    , 

Έχοντας επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του μηχανοστασίου ΜΑΙ θα έχετε διαπιστώσει ότι χρήζουν διορθωτικών παρεμβάσεων προκειμένου να καταστούν λειτουργικές για το προσωπικό καθώς έχουν υποστεί σημαντικές φθορές με το πέρασμα του χρόνου.

Η τελευταία φορά που έγιναν διορθωτικές παρεμβάσεις  στην αίθουσα αναμονής μηχανοδηγών στο ΜΑΙ ήταν το καλοκαίρι του 2012. Μέχρι σήμερα ο χώρος όπου καθημερινά εργάζονται 100 και πλέον μηχανοδηγοί δεν έχει τύχει άλλης παρέμβασης ενώ όσες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν το διάστημα αυτό (αλλαγές επίπλων, ηλεκτρονικών συσκευών κτλπ) έγιναν με την οικονομική συμβολή του Σωματείου μας.

Το πέρασμα του χρόνου ωστόσο καθιστά αναγκαία την ανακαίνιση του χώρου αναμονής (βάψιμο , σίτες στα παράθυρα, αλλαγή κλιματιστικού, νέα επίπλωση – καρέκλες κτλπ).

Παρακαλούμε όπως εγκρίνετε τις εργασίες που απαιτούνται κατόπιν και δική σας αυτοψίας (ή εκπροσώπου σας) στον χώρο, παρουσία αντιπροσώπων μας που θα καταδείξουν τα υφιστάμενα προβλήματα.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

         

                                      Για το Δ.Σ. 

          Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας 



          Κ .Γενιδούνιας                              Α. Καλαμάρας 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου